Ο Βλαντιμίρ Πούτιν της Ρωσίας: Πλήρης Ανατροπή Σχεδίων για τον Άγγλο-Αμερικανικό Άξονα και την ‘Νέα Τάξη Πραγμάτων’.

28 Oct

vladimir-putin_2856004b

Γιατί ο Άγγλο-Αμερικανικός Άξονας φοβάται τόσο πολύ τον Πούτιν και είναι αποφασισμένος να τον εξουδετερώσει;

Κανείς παγκόσμιος ηγέτης δεν έχει τόσο πολύ δαιμονοποιηθεί από τη Δύση κατά την τελευταία δεκαετία όσο έχει  ο πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν της Ρωσίας.

Κανένας άλλος πρόεδρος ή πρωθυπουργός δεν έχει υποβληθεί σε τόσες πολλές προσβλητικές προσωπικές επιθέσεις και αδυσώπητες ψευδείς κατηγορίες.

Σαφώς, ο Βλαντιμίρ Πούτιν αντιπροσωπεύει μια πραγματική απειλή για την Παγκόσμια Σκιώδη Κυβέρνηση (WSG) κατά τρόπο που να παραλύει βαθιά εκείνους που ευρίσκονται στην κορυφή της παγκόσμιας πυραμίδας εξουσίας.

Γιατί τον φοβούνται τόσο;

Πριν να απαντηθεί το ερώτημα αυτό, πρέπει πρώτα να γίνει κατανοητή και να ληφθεί δεόντως υπόψη η κρυφή ιστορία της προσχεδιασμένης κατάρρευσης της ΕΣΣΔ. Μόνο με την κατανόηση του αληθινού ιστορικού πλαισίου στο οποίο ο Βλαντιμίρ Πούτιν λειτούργησε εκείνη τη στιγμή, οι ενέργειες και δηλώσεις του σήμερα θα αποκτήσουν μεγάλη σημασία. Αυτή η άγνωστη ιστορία είναι επίσης πολύ σημαντική, αν κάποιος θέλει να κατανοήσει τις αντιδράσεις των αμέτρητων επικριτών του σε όλη την ηγεσία του Άγγλο-Αμερικανικού Άξονα (ΑΑΑ).

Ως εξής:

Άκρως-Μυστική Συμφωνία Συνήφθη πριν από τη Μηχανική Κατάρρευση της ΕΣΣΔ που Ακολούθησε την Πτώση του Τείχους του Βερολίνου

Ένα από τα καλύτερα φυλαγμένα μυστικά που προέβλεπε την αναπόφευκτη κατάρρευση του Σοβιετικού κομμουνισμού και την επακόλουθη διάλυση της ΕΣΣΔ είναι ότι στην πραγματικότητα συνέβη με τρόπο που δεν διαφέρει πολύ από μια προσεκτικά ελεγχόμενη κατεδάφιση. Μόνο που σε αυτή την περίπτωση ήταν οι τραπεζίτες και οι πολιτικοί, οι μεσίτες επενδύσεων και οι μεσίτες ισχύος οι οποίοι πραγματικά πίεσαν τα κουμπιά. Όλα τα σχέδια προς αυτή την κατεύθυνση ήταν σχολαστικά καταστρωμένα από αυτά τα ενδιαφερόμενα μέρη, καθένα από τα οποία είχε το μεγαλύτερο ενδιαφέρον για την αξιοποίηση του τεράστιου πλούτου της Ρωσικής Πατρίδας.

Η πτώση του Τείχους του Βερολίνου και η κατάρρευση της ΕΣΣΔ δεν ήταν η αυθόρμητη σειρά από κοσμοϊστορικά γεγονότα που τα μέσα μαζικής ενημέρωσης (ΜΜΕ) θα μας έκαναν να πιστέψουμε. Ούτε ήταν αυτά το αποτέλεσμα του αιτήματος του Προέδρου Ρόναλντ Ρίγκαν: «Κύριε Γκορμπατσόφ, ρίξτε αυτό το Τείχος»· αν και, το χολιγουντιανό  παρελθόν του σίγουρα ήταν ότι έπρεπε για σπουδαίο (και πειστικό) πολιτικό θέατρο. «Περεστρόικα» και «γκλάσνοστ» ήταν απλά τσιτάτα δεμένα μαζί για να παρουσιάσουν την εμφάνιση μιας ριζικά αλλαγμένης ΕΣΣΔ. Ναι, η Ρωσία είχε γίνει φιλελεύθερη ειδικά σε αντίθεση με τον σοβιετικό κομμουνισμό, αλλά μόνο έτσι θα μπορούσε να γίνει νεο- φιλελεύθερη από τους banksters (banker – gangster) (τραπεζίτης – γκάγκστερ).

Στην πραγματικότητα, ολόκληρη η διάλυση της ΕΣΣΔ ήταν το προϊόν πολυάριθμων άκρως-απόρρητων συναντήσεων που έλαβαν χώρα με πολύ υψηλό επίπεδο (όπως στο υψηλότερο επίπεδο) εκπροσώπων από την ΕΣΣΔ, ΗΠΑ, Βρετανία και άλλα μεγάλα έθνη του ΑΑΑ και των ελεγκτών WSG. Σε γενικές γραμμές η πιο σημαντική από αυτές τις συναντήσεις αφορούσε την σχολαστικά σχεδιασμένη προοπτική της βιομηχανίας και του εμπορίου, των τραπεζών και των επενδύσεων, τα οποία ήταν απαραίτητα  για την ομαλή διάλυση των δημοκρατιών της ΕΣΣΔ και των ανατολικο-ευρωπαϊκών δορυφόρων της.

Μέχρι το 1989 το εκκρεμές της εξουσίας είχε μετακινηθεί από όσους επιθυμούσαν να βλέπουν την ΕΣΣΔ και τους δορυφόρους της να ελέγχονται από τον κομμουνισμό σε εκείνους που ήθελαν να ελέγχουν απευθείας τον τεράστιο φυσικό της πλούτο, την βιομηχανική βάση και άλλα εθνικά περιουσιακά στοιχεία μέσω του ωμού αρπακτικού καπιταλισμού. Προς το σκοπό αυτό οι πολλοί περιβόητοι Ρώσοι ολιγάρχες επιλέχθηκαν και διορίστηκαν ο καθένας  από το δυτικό συνασπισμό των τραπεζιτών για να επιβλέπουν την ολοκληρωτική κλοπή όλων των σημαντικών περιουσιακών στοιχείων και των φυσικών πόρων του Ρωσικού λαού. Αυτή η μοναδική μορφή διεφθαρμένου αρπακτικού καπιταλισμού, ήταν στην αρχή κρυμμένη από τη δημόσια θέα, καθώς τέθηκε σε εφαρμογή για να αφαιρέσει οτιδήποτε είχε κάποια αξία από το κράτος και τους  πολίτες.

Αυτή η από κοινού ευλογημένη μεταβατική διαδικασία ήταν ο μόνος τρόπος με τον οποίο η Σοβιετική Ένωση «επιτρεπόταν» να απελευθερωθεί από αυτούς που κρυφά έλεγχαν το πεπρωμένο της, του για σχεδόν 75 χρόνια κατ’ όνομα σοβιετικού κομμουνισμού. Ηγέτες, όπως ο Μιχαήλ Γκορμπατσόφ και ο Μπόρις Γιέλτσιν επιλέχθηκαν για να σφραγίσουν ολόκληρη την κρατικά-συντονισμένη κλοπή από τους ολιγάρχες. Ως πολιτικοί ηγέτες συνήθως διατηρούνται στο σκοτάδι, κανείς από αυτούς, ούτε οι εσωτερικοί τους κύκλοι, ήταν μυημένοι στις λεπτομέρειες αυτού του σχεδίου, στην αρπαγή του Ρωσικού πλούτου. Ήταν απλώς «μπροστινοί» και κύριο έργο τους ήταν να εγκαινιάσουν τη διαδικασία μαζί με την επίφαση νομιμότητας. Ωστόσο, λόγω της θέσης τους στην πολιτική εξουσία και της μοναδικής οπτικής γωνίας, και οι δύο ήταν «απαίσια» ενήμεροι ότι «μια συμφωνία είχε γίνει με το διάβολο» πίσω από την πλάτη τους.

Ο Μπόρις Γιέλτσιν έφερε το μεγαλύτερο βάρος λόγω του χρόνου της θητείας του ως Προέδρου, καθώς παρακολουθούσε τους ολιγάρχες να κλέβουν τα πάντα σε κοινή θέα. Το γνωστό πρόβλημα με το ποτό και την καρδιά του ήταν σίγουρα το αποτέλεσμα του να πρέπει να πηγαίνει μαζί με όλη αυτή την παρωδία. Παρ’ όλα αυτά, ήξερε ότι στη μελλοντική διακυβέρνηση του Βλαντιμίρ Πούτιν, η Ρωσία θα ήταν «προστατευμένη». Διότι όπως ακριβώς οι καπιταλιστές γύπες από τη Ρωσία και τη Δύση εκτελούσαν τα σχέδιά τους (και τα συμβόλαια) για να απογυμνώσουν την  Ρωσία, έτσι, επίσης, μια υπέρ-μυστική ομάδα Ρώσων πατριωτών και εθνικιστών, πιστοί πολιτικοί και κυβερνητικοί αξιωματούχοι είχαν κάνει μια ακόμη πιο ισχυρή συμμαχία· να τα πάρουν όλα πίσω … όταν η κατάλληλη στιγμή παρουσιαζόταν.

Η CIA, επίσης γνωστή ως «Η Εταιρεία», ήταν άμεσα εμπλεκόμενη σε αυτή την  ΑΠΑΤΗ του αιώνα.

Η παρακάτω επικεφαλίδα απεικονίζει ακριβώς τι δεν συνέβη λίγο πριν από την πτώση του Τείχους του Βερολίνου και την επακόλουθη κατάρρευση της Σοβιετικής Ένωσης.

Διευθυντής της C.I.A. παραδέχεται ότι η υπηρεσία απέτυχε να προβλέψει την  κατάρρευση της Σοβιετικής Ένωσης – New York Time

(http://www.nytimes.com/1992/05/21/world/director-admits-cia-fell-short-in-predicting-the-soviet-collapse.html)

Μπορεί κανείς να πιστέψει ότι η CIA προσπάθησε να παρουσιάσει για τον εαυτό της ότι απέτυχε να προβλέψει αυτή τη μνημειώδη και απαράμιλλη κατάρρευση, ιδιαίτερα όταν ήταν «Η Εταιρεία» που στην πραγματικότητα τράβηξε τους μοχλούς και πίεσε τα κουμπιά για να γίνει ουσιαστικά μια ελεγχόμενη κατεδάφιση;

 Η CIA προχώρησε ακόμη τόσο πολύ ώστε να πάρει πολλούς από τον κίτρινο τύπο για να πείσει την αμερικανική κοινή γνώμη (και τον κόσμο-εν γένει) ότι είχαν «πραγματικά» αποτύχει παταγωδώς σε αυτό το θέμα. Τέτοια ήταν η πρόθεσή τους να κρύψουν το πραγματικό σχέδιο που διαπράχθηκε σε βάρος του ρωσικού λαού, καθώς και ενάντια σε όλες τις πρώην δημοκρατίες που αποτελούσαν το Σοβιετικό μπλοκ, που η CIA έγινε το θέμα διαφόρων πολιτικών δραμάτων που παίζονταν σε όλη τη «περιοχή του θεάτρου της Washington, DC», σε μια προσπάθεια να καλύψουν οποιαδήποτε εμπλοκή των ΗΠΑ.

Η Εταιρεία μετά από όλα αυτά φέρει την άμεση ευθύνη του να δει σε αυτό, ότι όλες οι διεθνείς συμφωνίες του Άγγλο-Αμερικανικού Άξονα τηρούνται αυστηρά. Στην πραγματικότητα, η εκτέλεση των συμβάσεων αυτού του είδους ήταν ανέκαθεν το πρωταρχικό καθήκον της CIA. Στην προκειμένη περίπτωση της Ρωσίας, ωστόσο, οι εκτιμήσεις μεγάλου βεληνεκούς και οι στρατηγικές αναλύσεις τους έπεσαν ΠΟΛΥ έξω. Τόσο λάθος είχαν αυτοί, ώστε να  μπορεί τώρα να δηλωθεί με σιγουριά, ότι ήταν πραγματικά η CIA που τελικά εξαπατήθηκε. Ίσως υπήρχαν επίσης όλοι αυτοί οι καλά τοποθετημένοι  «πληροφοριοδότες» της CIA ,που έπαιξαν το παιχνίδι έτσι ώστε να ειδοποιήσουν τους Ρώσους ομολόγους τους, για τα διάφορα σχέδια και τις απάτες που θα λάβαιναν χώρα, από την Αγία Πετρούπολη έως το Βλαδιβοστόκ, από τους Δυτικούς banksters.

Θα πρέπει τώρα να είναι σαφές για ποιο λόγο όλοι οι Ρώσοι ολιγάρχες έτρεξαν στο Λονδίνο, το Τελ Αβίβ και τη Νέα Υόρκη.

Τι καλύτερος τρόπος για τους ολιγάρχες να προστατεύσουν τον εαυτό τους από τα Ρωσικά κατηγορητήρια από το να επιδιώξουν την πλήρη προστασία του συνδικάτου του εγκλήματος της CIA, της MI6 και της Μοσάντ, βαθιά μέσα στα σπλάχνα του Άγγλο-Αμερικανικού Άξονα (ΑΑΑ). Ακόμη και ο πρόσφατα απελευθερωμένος πρώην πρόεδρος, Μιχαήλ Κοντορκόβσκι [1], της μακαρίτισσας τώρα Yukos Oil, περνά περισσότερο χρόνο στις καλές παλιές ΗΠΑ, κάνοντας εκστρατεία για μια νέα ρωσική επανάσταση. Το  άλλο πολιτικό σχέδιο της CIA για την Ρωσία, ο πρώην παγκόσμιος πρωταθλητής στο σκάκι Gary Kasparov, έχει επίσης εργασθεί υπερωρίες για να αντικαταστήσει τον Πούτιν ως «Προστάτης του Βασιλείου», όπως ο ίδιος κηρύττει αδιάκοπα στο αμερικανικό πολιτικό κατεστημένο για το «σοβαρό κίνδυνο» της πραγματικά φωτισμένης ηγεσίας του Πούτιν.

Φαίνεται πως κανείς από αυτά τα Δυτικά κορόιδα δεν καταλαβαίνει ότι τώρα δεν είναι όπως το 1917. Και ότι ο Βλαντιμίρ Πούτιν δεν είναι ο Τσάρος Νικόλαος των Ρομανώφ. Απέτυχαν επίσης να συνειδητοποιήσουν ότι πολλοί από τους συναδέλφους ολιγάρχες τους στο εξωτερικό, καθώς και διάφορα πολιτικά πιόνια στην πατρίδα, έχουν συναντήσει καταστροφική μοίρα· τέτοιες είναι οι δυνάμεις από ψηλά που έχουν ευθυγραμμιστεί με το κύριο σχέδιο του Πούτιν για ισχυρή και κυρίαρχη Ρωσία. Κάθε ένας από τους πολλούς ολιγάρχες, ενεργώντας από ακραία ιδιοτέλεια, δεν μπορεί ούτε να ελπίζει να αγγίξει τον Πούτιν, τώρα που η κρατική εξουσία έχει αμετάκλητα ενοποιηθεί για να διαχειρισθεί την βούληση του Κρεμλίνου.

Η Μαϊντάν, ή αλλιώς η κεντρική πλατεία στο Κίεβο της Ουκρανίας, μετά το καταστροφικό πραξικόπημα που σχεδιάσθηκε και χρηματοδοτήθηκε από τις ΗΠΑ.

Η Ουκρανία: Ένα Ακόμα Συντονισμένο Από Την CIA Πραξικόπημα … Για Τις ΗΠΑ Και Το Ισραήλ

 Αυτό που είναι ιδιαίτερη έκπληξη, ενόψει των πολύ δυναμικών κινήσεων που παίζονται στην τρέχουσα παγκόσμια γεωπολιτική σκακιέρα, είναι ότι η Δύση είναι αρκετά διαφανής σε σχέση τόσο με τη μέθοδο όσο και το κίνητρό της προς την υπονόμευση της Ρωσίας. Το πρόσφατο πραξικόπημα στο Κίεβο και η συνεχής Ουκρανική επανάσταση παρέχουν ένα τέλειο παράδειγμα μιας ακόμη κατάρρευσης έθνους που γίνεται μέσα στην ιστορική τροχιά της Ρωσίας. Εδώ, πάλι, Σιωνιστές ολιγάρχες με δεσμούς με τις ΗΠΑ, το Ηνωμένο Βασίλειο και το Ισραήλ έχουν διοριστεί σε όλες τις βασικές εθνικά ηγετικές θέσεις, καθώς και στα κυβερνεία όλων των επαρχιών γνωστών ως oblasts (οι 24 διοικητικές επαρχίες της Ουκρανίας). Για άλλη μια φορά, το σχέδιο παιχνιδιού του ΑΑΑ έχει εκτελεστεί σύμφωνα με το ίδιο σενάριο με εκείνο που χρησιμοποιήθηκε κατά τη διάρκεια της κατάρρευσης της ΕΣΣΔ, με τους δισεκατομμυριούχους ολιγάρχες να λαμβάνουν τον  πλήρη έλεγχο του πλούτου της Ουκρανίας.

Οι περισσότεροι δεν το γνωρίζουν, αλλά υπάρχει ένα σχέδιο σε εξέλιξη από το σύγχρονο κράτος του Ισραήλ, να δημιουργήσει την επάνοδο στην αρχική του πατρίδα, την Ουκρανία. Η Ανατολική Ουκρανία ήταν κάποτε ένα μέρος του βασιλείου των Χαζάρων κατά τη διάρκεια μιας εποχής όταν ο Ιουδαϊσμός επιλέχθηκε από τον βασιλιά τους για να γίνει η επίσημη θρησκεία του κράτους. Αυτοί οι Χαζάροι προσήλυτοι στον Ιουδαϊσμό επρόκειτο να αποτελέσουν αυτό που είναι τώρα γνωστό ως Εβραίοι Εσκενάζυ. Κατά τις, δια μέσου των αιώνων μεταναστεύσεις τους σε όλη τη Ρωσία, καθώς και τις μεταναστεύσεις τους σε όλα τα μέρη της ανατολικής, κεντρικής και δυτικής Ευρώπης, οι Εσκενάζυ έχουν εξελιχθεί στην πιο πλούσια και πολιτικά ισχυρή θρησκευτική ομάδα στην Ευρασία.

Στην πραγματικότητα, το σύγχρονο κράτος του Ισραήλ (MSI), σχηματίστηκε από το σιωνιστικό κίνημα που απέκτησε την δύναμη και τον πλούτο του από τους απανταχού Εσκενάζυ Εβραίους. Ωστόσο, το πείραμα του MSI (Modern State of Israel) δεν πάει τόσο καλά. Οι περισσότεροι από εκείνους τους Εβραίους που μετανάστευσαν από τη Ρωσία και την Ουκρανία, καθώς και πολλοί που δραπέτευσαν από την Ευρώπη κατά τη διάρκεια της καταδίωξης πριν από τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο, κατά το χάος που επικράτησε μετά τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο, καθώς και μέχρι την σημερινή αστάθεια, καταλαβαίνουν τώρα ότι πήδηξαν ακριβώς από το τηγάνι μέσα στη φωτιά .

Ακόμα περισσότερο, πολλοί Εβραίοι έχουν τώρα συνειδητοποιήσει, ότι η πολιτιστική τους PTSD [2] (Post-Traumatic Stress Disorder == Διαταραχή μετατραυματικού στρες) που δημιουργήθηκε τόσο από τον Α’ Παγκόσμιο Πόλεμο όσο και από τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο επιβλήθηκε σκόπιμα έτσι ώστε να γίνουν πιο δεκτικοί στο να κατοικήσουν σε μια ξένη χώρα, μπάλωμα έρημης γης που περιβάλλεται από Μουσουλμάνους και Αραβικά έθνη, οι οποίοι αναγκάστηκαν να παρακολουθήσουν την ολοκληρωτική κλοπή της Παλαιστίνης υπό το φως της ημέρας, από τα αδέλφια τους. Δεν είναι καθόλου καλός τρόπος να μπείτε στη γειτονιά, ειδικά όταν οι γείτονες μπορεί πολύ εύκολα να ρίξουν όλμους και πυραύλους ανάμεσά σας.

Εδώ είναι που μπαίνει η πλοκή για ανασύσταση (επανοίκηση) της Ουκρανίας. Οι περισσότεροι Ισραηλίτες Ευρωπαϊκής καταγωγής είναι φυσικά πιο άνετοι για την «ηπειρωτική Ευρώπη» εντελώς μακριά από το βεληνεκές όλμων και πυραύλων. Ως εκ τούτου, η Ουκρανία επιλέχθηκε από την Σιωνιστική ηγεσία ως μια νέα εναλλακτική τοποθεσία. Δεν είναι μόνο απαράδεκτο από κάθε πολιτισμένο κόσμο, το ασύστολο καθεστώς απαρτχάιντ του Σύγχρονου Κράτους του Ισραήλ, αλλά έχει αποδειχθεί ως το απόλυτο έθνος απατεώνας και το κράτος εγκληματίας που είναι σήμερα. Στην πραγματικότητα, το Σύγχρονο Κράτος του Ισραήλ έχει εξευτελιστικά διακριθεί σαν ένας πρωτοφανής και απαράμιλλος διεθνής παρίας.

Ιδίως υπό το φως της πρόσφατης καταστροφής τους της Γάζας, το Ισραήλ έχει σφραγίσει ουσιαστικά τη μοίρα της. Κατά συνέπεια, η Μέση Ανατολή έχει μεταμορφωθεί σε μια ΤΕΡΑΣΤΙΑ πυριτιδαποθήκη έτοιμη να εκραγεί, όποτε το Ισραήλ αποφασίζει να διασχίσει μία από τις πάρα πολλές κόκκινες γραμμές για πολλοστή φορά. Κάθε φυσιολογικός άνθρωπος που ζει σε ένα τόσο ευμετάβλητο περιβάλλον θα ήθελε να απομακρυνθεί από μια τέτοια επισφαλή κατάσταση, και αυτός είναι ο λόγος που υπάρχει τώρα μία πολύ σιωπηλή κίνηση των Εβραίων Εσκενάζυ πίσω στην Ουκρανία, την προγονική πατρίδα τους.

Ο συνασπισμός των ΗΠΑ-Βρετανίας-ΕΕ-Ουκρανίας έχει τηλεγραφήσει τις άστοχες προθέσεις του από την αρχή

Από την αρχή του κατασκευασμένου εμφυλίου πολέμου στην Ουκρανία, οι Δυτικές δυνάμεις έχουν αποκαλύψει τις προθέσεις τους για τη δημιουργία ενός νέου «Ευρωπαϊκού Ισραήλ». Αφαιρώντας  την Ρωσική γλώσσα και υποκαθιστώντας τα Εβραϊκά ως δεύτερη επίσημη γλώσσα της Ουκρανίας είναι μία αρκετά προφανής κίνηση προς τη δημιουργία ενός νέου Ισραηλινού θύλακα. Όλο αυτό το διάστημα ο Άγγλο-Αμερικανικός Άξονας κατηγορεί τη Ρωσία ότι έχει σχέδια για να δημιουργήσει μια νέα περιοχή -Novorossiya – γνωστή κυριολεκτικά σαν Νέα Ρωσία.

Έκθεση που διέρευσε: Το Ισραήλ παραδέχεται ότι οι Εβραίοι είναι στην πραγματικότητα Χαζάροι· Μυστικό σχέδιο για αντίστροφη μετανάστευση προς την Ουκρανία

(http://blogs.timesofisrael.com/leaked-report-israel-acknowledges-jews-in-fact-khazars-secret-plan-for-reverse-migration-to-ukraine/)

Μια τέτοια κόκκινη ρέγγα έχει επιτύχει τον σκοπό της να μην  προκαλεί υποψίες ως προς την πραγματική πλοκή για την ανακατάληψη της Ουκρανίας, όπως ακριβώς έγινε και με τη Παλαιστίνη στα τέλη της δεκαετίας του 1940. Επιπλέον, μάρτυρας είναι η έκτακτη σιωπή του Ισραήλ σχετικά με το σύνολο της κακοτυχίας του ΑΑΑ στην Ουκρανία πριν και κατά τη διάρκεια του εν εξελίξει, κατασκευασμένου εμφυλίου πολέμου. Η σιωπή τους είναι ακόμα πιο εκκωφαντική ενόψει των φασιστών νεοναζί τραμπούκων που χρησιμοποιούνται κυνικά για την προώθηση της ατζέντας γενοκτονίας του Κιέβου σε όλη την ανατολική Ουκρανία. Φυσικά, η στρατηγική αυτή είναι ολόιδια με την γενοκτονία (σε αργή κίνηση) των Παλαιστινίων από το Ισραήλ, καθώς και η συστηματική και ολοκληρωτική κλοπή της γης τους.

Όχι μόνο θα μπορούσε ένα τέτοιο «Ευρωπαϊκό Ισραήλ» να παρέχει μια εξαιρετικά στρατηγική γεωπολιτική θέση από την οποία να συνεχίσουν τις προσπάθειές τους να αποσταθεροποιήσουν τη Ρωσία, αλλά και ο ΑΑΑ θα μπορούσε να χρησιμοποιήσει επίσης την Ουκρανία για να κάνει παρεμβολές σε ολόκληρη την Ευρωπαϊκή Ένωση. Ακριβώς όπως το Ισραήλ έχει χρησιμοποιηθεί για να αναστατώσει ολόκληρη την Μέση Ανατολή για δεκαετίες, το νέο Ουκρανικό κράτος που προορίζεται για την επανεγκατάσταση των Ισραηλινών, θα εξυπηρετεί μια παρόμοια λειτουργία σε όλη την Ευρωζώνη, που σιγά-σιγά γίνεται όλο και πιο εχθρική προς τους εβραϊκούς πληθυσμούς και τα συμφέροντά τους.

Όταν η νεοφασιστική χούντα στο Κίεβο άφησε τον στρατό της ελεύθερο στις αστικές και αγροτικές περιοχές της Ανατολικής Ουκρανίας, έγινε φανερό ότι μια πολύ μεγαλύτερη ατζέντα για εθνοκάθαρση ήταν στα σκαριά. Πολλές έγκυρες εκθέσεις έχουν δείξει τη μαζική σφαγή αθώων πολιτών, καθώς και την αδικαιολόγητη καταστροφή των υποδομών και των τόπων λατρείας, των οικιών, των επιχειρήσεων του Ρωσόφωνου πληθυσμού. Είναι πλέον σαφές ότι ένα ύπουλο σχέδιο για σκόπιμη γενοκτονία υλοποιήθηκε προκειμένου να δημιουργηθεί χώρος για τους σύντομα-να- μεταφερθούν Ισραηλινούς οι οποίοι κατανοούν ότι το Ισραήλ είναι στα πρόθυρα του Αρμαγεδδώνα τους του 21ου αιώνα.

Οι Παλιές Αυτοκρατορίες Πρέπει Να Πεθάνουν Για Να Δημιουργηθεί Χώρος Για Την Πραγματική Παγκόσμια Μεταμόρφωση Που Προωθεί Ο Πούτιν

Εάν ο Αγγλο-Αμερικανικός Άξονας διακρίνεται για μια επιδίωξη πάνω απ’ όλα, είναι η άσβεστη δίψα του για πετρέλαιο και φυσικό αέριο. Τόσο εθισμένος είναι ο ΑΑΑ σε καύσιμα υδρογονανθράκων που το πετροδολάριο γρήγορα έγινε το παγκόσμιο αποθεματικό νόμισμα. Η δύναμη της τόσο σταθερής ζήτησης σε όλο τον κόσμο για το πετρέλαιο ως πηγή ενέργειας, έχει πλέον φτάσει σε ένα κρίσιμο σημείο, ωστόσο. Τόσο η πολεμική μηχανή του ΑΑΑ όσο και το οικονομικό μεγαθήριο απαιτούν ΠΟΛΥ πετρέλαιο και φυσικό αέριο για να κινήσουν την  τυραννία τους σε ολόκληρο τον πλανήτη. Δεν είναι μόνο ο Αγγλο-Αμερικανικός Άξονας τρομερά σπάταλος και ακόρεστος στην αξιοποίηση αυτών των ενεργειακών πόρων, τα οποία διαθέτει η Ρωσία σε μεγάλη αφθονία, δαπανά επίσης σημαντικά ποσά σε χρόνο και ενέργεια, χρήματα και κεφάλαιο στη διαδικασία της περαιτέρω απόκτησης των καυσίμων υδρογονανθράκων που απαιτούνται για να διατηρηθεί σαν μόνη υπερδύναμη.

Εδώ βρίσκονται οι σπόροι της δικής του καταστροφής, γιατι ο Αγγλο-Αμερικανικός Άξονας δεν μπορεί πλέον να αντέξει τα κόστη που είναι απαραίτητα για τη διατήρηση της αυτοκρατορίας του. Ο βαθμός στον οποίο ο πόλεμος και άλλες μορφές συγκρούσεων στηρίζονται στην εξασφάλιση πρόσθετων πηγών πετρελαίου και φυσικού αερίου δεν έχει πλέον νόημα. Όλα τα έθνη που έχουν περπατήσει αυτό το μονοπάτι του διαρκούς πολέμου έχουν εκτεθεί. Μερικά, όπως το Ισραήλ, θεωρούνται πλέον ανάθεμα για τη συντριπτική πλειοψηφία των εθνών σε όλο τον κόσμο. Ομοίως, οι ΗΠΑ διασύρονται σε όλο τον κόσμο ως ένας νταής που τείνει στην αυτο-καταστροφή του, όπως ακριβώς και το Ηνωμένο Βασίλειο είναι παγκοσμίως γνωστό από τους banksters ΜΟ του City του Λονδίνου.

Υπό το φως αυτών των ευρέως διαδεδομένων αντιλήψεων, οι αναλογίες τύχη/μοίρα τόσο της Συμμαχίας των BRICS (Βραζιλία, Ρωσία, Ινδία, Κίνα, Ν. Αφρική) όσο και του Αγγλο-αμερικανικού Άξονα, έχουν φθάσει στα ύψη και έχουν κατακόρυφη πτώση, αντίστοιχα. Ενώ το Ευρωπαϊκό-Αμερικανικό-Ιαπωνικό οικονομικό μοντέλο συνεχίζει να χρεοκοπεί  σε πραγματικό χρόνο, η Συμμαχία των BRICS είναι τουλάχιστον έτοιμη για μια μελλοντική έκρηξη. Είναι σαφές ότι οι τροχιές των εθνών BRICS είναι έτοιμες να εκτοξευθούν προς τα αστέρια, καθώς οι δυτικές δυνάμεις επισφαλώς βυθίζονται προς μια άνευ προηγουμένου «συντριβή και κάψιμο». Κατά ειρωνικό τρόπο, μόνο μέσω της συνεργασίας με τα έθνη της συμμαχίας BRICS, και κυρίως τη Ρωσία, θα μπορέσει η ευρωζώνη και η αμερικανική σφαίρα επιρροής να σωθεί από τη σχεδόν βέβαιη οικονομική κατάρρευση και οικονομική καταστροφή.

Όταν ο καπνός και οι καθρέφτες που καθορίζουν τόσο μεγάλο μέρος της Δυτικής οικονομικής οφθαλμαπάτης αρχίζουν να ξεθωριάζουν, οι χώρες της Ευρωζώνης θα μετανιώσουν βαθύτατα που επέβαλαν τέτοιες αντιπαραγωγικές κυρώσεις στη Ρωσία. Είναι αυτοί που υποφέρουν τώρα τεράστιες οικονομικές συνέπειες, ακριβώς στη μέση μιας αναζωπύρωσης της ύφεσης, από πολύ πιο εξουθενωτικές οικονομικές κυρώσεις από την πλευρά της Ρωσίας. Ακόμη και η περίφημη οικονομική μηχανή της Ευρώπης – Γερμανία – έχει χάσει την ικανότητά της να εκκινήσει την υπόλοιπη ΕΕ, και όλα αυτά επειδή επέλεξε να συνταχθεί με τους πραγματικούς δράστες του πραξικοπήματος του Κιέβου.

Η μάχη για την Ουκρανία δεν είναι τόσο επειδή το γεωπολιτικό τέχνασμα του ΑΑΑ πήγε στραβά, παρά το είναι η λυδία λίθος για όσους θα έχουν τη δυνατότητα να ενταχθούν σε ένα αυθεντικό παγκόσμιο κίνημα που ορίζεται από την οικονομική δικαιοσύνη, την κοινωνική ισότητα και την πολιτική ακεραιότητα. Ακόμα περισσότερο, είναι ο σεβασμός για εθνική κυριαρχία – πάνω από όλα – που η Ρωσία του Πούτιν, η Κίνα του Jinping και η Ινδία του Modi αναμένουν από τον κόσμο, όπως ο υπόλοιπος κόσμος θα έπρεπε να λάβει από όλα τα έθνη της BRICS.

Εισαγωγή Στον Βλαντιμίρ Πούτιν, Η Τέλεια Ανατροπή Των Σχεδίων Του Αγγλο-Αμερικανικού-Άξονα

Κατ’ αρχάς, είναι σημαντικό να καταλάβουμε ότι δεν είναι μόνο ο Πούτιν ο άνθρωπος που φοβούνται. Δεν είναι καν η Ρωσία ως έθνος που προξενεί τρόμο σε ολόκληρο τον  ΑΑΑ. Είναι η ΔΥΝΑΜΗ πίσω από τον Πούτιν, την οποία δεν έχουν δει να καταλαμβάνει ένα σημαντικό πολιτικό αξίωμα από την εποχή του John F. Kennedy. Σίγουρα, στον ΑΑΑ πρέπει να αναρωτιόνται πως ξεγελάσθηκαν όλοι τους ώστε να πιστέψουν ότι ο Πούτιν ήταν ένας από αυτούς. Εξ άλλου, ήταν ένας αξιωματούχος της KGB με όλα τα σωστά διαπιστευτήρια για να είναι έμπιστος να παίξει το παιχνίδι τους, μόνο με το δικό τους τρόπο, όλη την ώρα.

Ωστόσο, ακριβώς όπως ο JFK (John Fitzgerald Kennedy) πίσω στις αρχές της δεκαετίας του ’60, όταν ο Πούτιν είδε πώς ακριβώς παιζόταν το παιχνίδι του ΑΑΑ για τους ανθρώπους – ΠΑΝΤΟΥ – αυτός τους παράτησε και ποτέ δεν κοίταξε πίσω. Επειδή ο προκάτοχός του, ο Μπόρις Γιέλτσιν, ο οποίος παθητικά βοήθησε τους Ρώσους ολιγάρχες στην λεηλασία, στην αρπαγή και το βιασμό της Ρωσικής Πατρίδας, έδωσε την σταθερή και ειλικρινή ευλογία του στον Πούτιν ως πολιτικό κληρονόμο, κανείς δεν σκέφτηκε ποτέ ότι ο Πούτιν θα κάνει μια τέτοια ριζική στροφή 180 μοιρών. Τόσο στην διαμόρφωση της κρατικής πολιτικής όσο και στην διοίκηση της ομοσπονδιακής κυβέρνησης οργάνωσε το σχέδιο για την ανακατάληψη της Ρωσίας από εκείνους που είχαν υπεξαιρέσει τον πλούτο της. Τόσο δραματική ήταν η μετατροπή του εναντίον της ληστρικής ολιγαρχίας που τώρα πολλοί νομίζουν πως είναι η πραγματική μετενσάρκωση του Μεγάλου Πέτρου, που έσωσε επίσης τη Ρωσία από τους εχθρούς της τόσο εντός όσο και εκτός.

Η στενή ευθυγράμμιση του Προέδρου Πούτιν με τον Πατριάρχη της Ρωσικής Ορθόδοξης Εκκλησίας – Την Αγιότητά Του Πατριάρχη Κυρίλλου – έχει γίνει η αιτία για τον βαθιά θρησκευόμενο και παραδοσιακό λαό της Ρωσίας να γίνει ερωτευμένος μαζί του. Η κοινωνικά συντηρητική ατζέντα του είναι πολύ περισσότερο σε συγχρονισμό με τις ρωσικές ευαισθησίες καθώς είναι προστατευτική μιας εκλεπτυσμένης κουλτούρας, που έρχεται σε αντίθεση με την ανεκτικότητα μιας συνεχώς εκτραχυνόμενης δυτικής κοινωνίας. Σε αυτόν τον συγκεκριμένο τομέα της απόκλισης, η Ρωσία του Πούτιν έχει υπηρετήσει ως αντισταθμιστική δύναμη στο modus operandi (τρόπο λειτουργίας) του ΑΑΑ, ο οποίος ρίχνει σπόρους κοινωνικού χάους και πολιτικής αναταραχής όπου κι αν ευρεθεί. Η διάδοση σ’ αυτές τις υπερβολικά ανεκτικές κοινωνικές νόρμες είναι η στρατηγική υπογραφή τους στο θέμα αυτό, την οποία ο Πούτιν επανειλημμένα έχει αντικρούσει.

Είναι σημαντικό να επισημάνουμε ότι η Ρωσία, την οποία κληρονόμησε ο Γιέλτσιν ήταν εκείνη την οποία είχαν υποσχεθεί στους διεφθαρμένους ολιγάρχες. Με άλλα λόγια, η χειραφέτηση από τον κομμουνισμό ήρθε μόνο με την προϋπόθεση ότι οι Ρώσοι ολιγάρχες θα επιτρεπόταν να κλέψουν τα περιουσιακά στοιχεία της χώρας – τους φυσικούς πόρους, τις βιομηχανικές εγκαταστάσεις και ό,τι άλλο θα μπορούσαν να πάρουν στα χέρια τους. Αυτό το μικρό γνωστό γεγονός είναι ο λόγος που ο Μπόρις Γιέλτσιν ελεύθερα παραδέχτηκε στο τέλος της καριέρας του ότι έκανε κάποια ιστορικά λάθη, ιδιαίτερα εκείνα που σχετίζονται με τη συστηματική μεταφορά του ρωσικού πλούτου σε αυτούς τους γνωστούς πλέον κακόφημους ολιγάρχες.

Ο Γιέλτσιν ήξερε ότι επιτρέποντας τον «αχαλίνωτο καπιταλισμό» των banksters ήταν το κλειδί για την ενδεχόμενη ελευθερία της Ρωσίας από αυτές τις Δυτικές δυνάμεις, οι οποίες ήταν αναμιγμένες στην  ενορχήστρωση της πτώσης του Τείχους του Βερολίνου.

Η ιστορία μας έχει δείξει σήμερα ότι ο Μπόρις Γιέλτσιν (και η μυστική λέσχη των πατριωτών του) είχαν μεγάλη διορατικότητα στην επιλογή του Βλαντιμίρ Πούτιν ως Πρωθυπουργού. Τα τελευταία του λόγια προς τον  Πούτιν με την ιδιότητά του ως Προέδρου ήταν: «Να προσέχεις την Ρωσία.» Έχουν επίσης μεταφραστεί ως «Να προστατέψεις την Ρωσία.» Ο Βλαντιμίρ Πούτιν αποδείχθηκε το τέλειο όχημα για να εξασφαλιστεί ότι η τελευταία επιθυμία του Μπόρις Γιέλτσιν θα πραγματοποιηθεί. Ο ίδιος ο Πούτιν πρόφερε τα ακόλουθα λόγια μια-δυο μέρες πριν από την κηδεία του Μπόρις Γιέλτσιν.

«Εμείς θα κάνουμε ό,τι μπορούμε για να διασφαλίσουμε ότι η μνήμη του Μπόρις Νικολάγιεβιτς Γιέλτσιν, οι ευγενείς σκέψεις του και τα λόγια του ‘Να προσέχετε τη Ρωσία’ χρησιμεύουν ως ηθικό και πολιτικό σημείο αναφοράς για εμάς,» [3]

Φυσικά, εκπληρώνοντας την επιθυμία του Γιέλτσιν σήμαινε ότι οι αδιόρθωτοι ολιγάρχες είτε θα πήγαιναν στη φυλακή ή στην εξορία.

 Και αυτό είναι ακριβώς ό,τι επρόκειτο να κάνει ο Πούτιν, ανεξάρτητα από τη Δυτική αντίδραση  και/ή τις  απειλές από όλους τους συνήθεις υπόπτους. Ο Πούτιν δεν θα επέτρεπε, υπό οποιεσδήποτε συνθήκες, στους αρπακτικούς καπιταλιστές να καταστρέψουν τη Ρωσία. Αρκετά σκόπιμα ξεκίνησε – υπό την κάλυψη της «εθνικής ασφάλειας» – όλες τις απαραίτητες νομικές ενέργειες και κυβερνητικές διαδικασίες για να επανακτήσει αυτό που είχε κλαπεί από τον Ρωσικό λαό. Αυτή η συγκεκριμένη τακτική ήταν ιδιαίτερα αποτελεσματική, και αλάνθαστη, δεδομένου ότι ο ΑΑΑ έχει χρησιμοποιήσει το ίδιο πρόσχημα για να καταλάβει μεγάλα και μικρά έθνη ανά τους αιώνες.

Παρ’ όλα αυτά, η Δύση θα μπορούσε να αντιδράσει μόνο με απόλυτο σοκ, επειδή ο Ρώσος Πρόεδρος θα προστατεύει πραγματικά το έθνος του με αυτόν τον τρόπο. Ότι ο Πούτιν έθεσε τα συμφέροντα της Ρωσίας και των πολιτών της, πριν από τους τραπεζίτες … και τους βιομήχανους … και τους ισχυρούς ολιγάρχες θεωρήθηκε ως η απόλυτη προδοσία. Πάνω από όλα, οι ενέργειές του γίνονται σε αντίθεση με τη «συμφωνία στο πίσω δωμάτιο» η οποία είχε «κοπεί» από τους πραγματικούς μεσίτες-εξουσίας, που διαπραγματεύτηκαν την «πτώση του τείχους». Ο Κομμουνισμός – Σοβιετικού τύπου – έπρεπε να τερματισθεί ΜΟΝΟΝ αν στους ολιγάρχες χορηγείτο απεριόριστη πρόσβαση στον πλούτο της Ρωσίας. Και έτσι ήταν τα πράγματα … … … προς το παρόν.

Κανείς δεν είχε καταλάβει ότι Μπόρις Γιέλτσιν – και ιδιαίτερα ο Βλαντιμίρ Πούτιν αργότερα – τους ξεγέλασαν όλους. Δυστυχώς, μια τέτοια καλοπροαίρετη εξαπάτηση είχε τελικά ένα μεγάλο τίμημα για την υγεία του Γιέλτσιν, με τη μορφή του θανάτου από καρδιακή νόσο. Ως ένας γνήσιος πατριώτης και αυτοθυσιαζόμενος Ρώσος ηγέτης, ο Μπόρις Γιέλτσιν ήξερε ότι έπρεπε να το παίξει ωραία με τους δυτικούς ηγέτες (και τους ολιγάρχες αντιπροσώπους τους) αν το έθνος επρόκειτο να απελευθερωθεί από τα αρπακτικά νύχια τους. Στο τέλος έκανε μια εξαιρετική δουλειά, ιδιαίτερα στο να διασφαλίσει την ομαλή μετάβαση προς τον Πούτιν, πάνω στον οποίο έπεσε το βάρος του αγαθού διπλού σταυρού.

Ο κύριος λόγος που ο Πούτιν είναι τόσο απεχθής στις Δυτικές Δυνάμεις είναι επειδή τους ξεγέλασε εντελώς προς όφελος του Ρωσικού λαού.

Κανείς δεν μπορεί να καταλάβει την Ρωσική ιστορία του 20ου αιώνα καλύτερα από ό,τι οι δικαιολογημένα αγανακτισμένοι πολίτες της ΕΣΣΔ. Αυτοί οι λαοί που υπέστησαν μεγάλες δοκιμασίες και ταλαιπωρίες στα χέρια του Κομμουνιστών κακοποιών, τους οποίους είχαν εγκαταστήσει στην εξουσία οι Δυτικοί τραπεζίτες και η αγγλο-αμερικανική πολιτική τάξη. Ξέρουν ακριβώς τι συνέβη στην πατρίδα τους μετά την επικράτηση της εντελώς απατηλής μπολσεβίκικης επανάστασης. Γνωρίζουν επίσης ακριβώς ποιος ήταν υπεύθυνος για αυτόν τον καταστροφικό κοινωνικό, οικονομικό και πολιτικό κατακλυσμό.

«Έχει ειπωθεί ότι οι ρωσικές στέπες έχουν γεννήσει πολλούς φιλοσόφους. Αυτή η μεγάλη έκταση της γης εκτείνεται φαινομενικά παντού κάτω από τον ανοιχτό ουρανό και τους αδιάκοπους ανέμους που κεντρίζουν την ψυχή … να γνωρίζει την αλήθεια … και μόνο την αλήθεια.»[4]

Μόνο με την κατανόηση της ιδιοσυγκρασίας των εν λόγω Ρωσικών λαών που έζησαν μέσα από την ολοκληρωτική καταστροφή του Κομμουνισμού, ο οποίος τους επεβλήθη από ξένους πράκτορες με συγκαλυμμένη ατζέντα, τότε μόνο θα μπορέσουν να κατανοηθούν σωστά οι δυνάμεις που βρίσκονται πίσω από τον Πούτιν. Από αυτή την άποψη, δεν είναι ο Πούτιν, ο Πρόεδρος, με τον οποίο έχουν να κάνουν οι Δυτικές Δυνάμεις. Είναι ένα περήφανο και πατριωτικό Ρωσικό κίνημα που ξεπήδησε με τη συνειδητοποίηση ότι ο Αγγλο-Αμερικανικός Άξονας ήταν υπεύθυνος για τον χαμένο τους αιώνα. Αυτή η αλήθεια δεν μπορεί να σβηστεί από την ιστορία βάφοντας με αέρα μερικές ιστοσελίδες που ελέγχονται από τη CIA. Ούτε μπορούν τα πολλά απεχθή και ως εκ τούτου άβολα ιστορικά γεγονότα να εξαλειφθούν από τη Ρωσική ψυχή, όταν τόσος πολύς πόνος και δυστυχία προκλήθηκαν σε τόσους πολλούς.

Στ’ αλήθεια, οι δυνάμεις που στηρίζουν τον Πούτιν, στην προσπάθειά του για την πραγματική εθνική κυριαρχία είναι πολύ μεγαλύτερες από ό,τι οποιοσδήποτε Πρόεδρος των ΗΠΑ ή Πρωθυπουργός του Ηνωμένου Βασιλείου, Ανώτατος Συμμαχικός Διοικητής του ΝΑΤΟ ή Ηγέτης της  Ευρωπαϊκής Ένωσης. Στην πραγματικότητα, η δύναμη πίσω από τον Βλαντιμίρ Πούτιν είναι η ίδια η Ρωσία, μια δύναμη αρκετά αποφασισμένη να μην αιχμαλωτισθεί από τον Αγγλο-Αμερικανικό Άξονα ποτέ ξανά. Και καμία πολεμική απειλή από την Ουάσιγκτον, ή οικονομική τρομοκρατία από την Ευρωπαϊκή Ένωση, ή οικονομικό σαμποτάζ από το Σίτυ του Λονδίνου δεν θα αλλάξει αυτόν τον προσδιορισμό.

Τα Πυρηνικά Όπλα Έχουν Έναν Τρόπο Που Ενεργεί Ως Ο Μεγάλος Ισοσταθμιστής

 Σε αντίθεση με κάθε άλλη χώρα που έχει πρόσφατα υποκύψει στην γυμνή αγγλο-αμερικανική επιθετικότητα, η Ρωσία είχε ουσιαστικά αναπτύξει πολύ την τεχνολογία των πυρηνικών όπλων κατά τη διάρκεια του Ψυχρού Πολέμου. Πολύ λίγο μπορούσε η Δύση ποτέ να φανταστεί ότι η Ρωσία θα χρησιμοποιούσε στη συνέχεια την προοπτική όχι μόνο της τεχνολογίας των πυρηνικών όπλων, αλλά και πολύ πιο προηγμένα και καταστροφικά οπλικά συστήματα που δεν έχουν ποτέ χρησιμοποιηθεί στον πλανήτη Γη, ως ένα ισχυρό αποτρεπτικό παράγοντα σε τυχόν απρόκλητες πολεμικές ενέργειες του Αγγλο-Αμερικανικού Άξονα.

Ούτε οι ίδιοι οι Δυτικοί ληστρικοί καπιταλιστές ονειρεύτηκαν ποτέ ότι ο πλουσιότερος άνθρωπος στη Ρωσία – ο Μιχαήλ Χοντορκόφσκι [3] – θα φυλακιστεί για 10 χρόνια. Όντας ο κεντρικός άνθρωπός τους για την περαιτέρω λεηλασία των αποθεμάτων πετρελαίου και φυσικού αερίου της Ρωσίας και των σχετικών περιουσιακών στοιχείων, το συνολικό άστοχο σχέδιο του ΑΑΑ πήγε εντελώς δεξιά. Ωστόσο, όταν οι εκτραχυνθέντες ολιγάρχες είχαν χάσει την εξουσία, το χρήμα και την επιρροή τους, ό,τι η Δύση θα μπορούσε να επικαλεστεί ήταν η ωμή βία, που συνεχίζει να ασκεί με εξαιρετική αγριότητα σε μέρη όπως η Ουκρανία. Το να εκφοβίζει και να απειλεί, να κάμπτει και να αρπάζει είναι το μόνο που ξέρει να κάνει αυτές τις μέρες ο Αγγλο-Αμερικανικός Άξονας, τέτοια μεγάλη επιτυχία έχουν αυτές οι τακτικές στο να υποτάξουν τελείως αδύναμα ή/και ανυπεράσπιστα έθνη σε όλο τον κόσμο τις τελευταίες δεκαετίες.

Παρ’ όλα αυτά, τώρα που η Ρωσική Ομοσπονδία έχει επαναξιολογήσει την πυρηνική της ικανότητα και έχει αναδιατάξει στρατιωτικά στοιχεία ζωτικής σημασίας στα δυτικά σύνορα της, η τακτική αναδιάταξη και η στρατηγική της ετοιμότητα δεν ήταν ποτέ καλύτερη. Ενώ αυτή η συγκεκριμένη κατάσταση αποτελεί ένα μεγάλο εμπόδιο για το μεγάλου φάσματος σχέδιο του ΑΑΑ προς μία «Νέα Τάξη Πραγμάτων», η Ρωσία και η ολοένα αυξανόμενη Συμμαχία των BRICS παρουσιάζουν μια ακόμη μεγαλύτερη πρόκληση για το μοιραία ελαττωματικό σχέδιο εφαρμογής της ΝΤΠ.

Η Απαίτηση Της Ρωσίας Για Σεβασμό Της Εθνικής Κυριαρχίας Είναι Αντιπροσωπευτική Ενός Πολύ Μεγαλύτερου Παγκοσμίου Κινήματος

 Η Ρωσία δεν στηρίζεται μόνο από την Συμμαχία BRICS στις προσπάθειές της να εξισορροπήσει το παγκόσμιο αγωνιστικό πεδίο, υποστηρίζεται επίσης από πολλά άλλα έθνη μεγάλα και μικρά, με την  Ουγγαρία να είναι ένα που έχει σπάσει τα δεσμά της με την Ευρωπαϊκή Ένωση. Σίγουρα ο σπασμένος και χρεοκοπημένος Αγγλο-Αμερικανικός Άξονας έχει τη δουλειά του κομμένη όταν κινείται ενάντια σε έναν αυξανόμενο αριθμό χωρών οι οποίες δεν θα αντιμετωπίζονται πλέον σαν θετά παιδιά. Όταν έθνη όπως η Κίνα και η Ρωσία, η Ινδία και η Βραζιλία, η Νότια Αφρική και η Βενεζουέλα, η Βολιβία και το Εκουαδόρ εκφράζουν δημόσια τις ανησυχίες τους για την Αμερικανική ηγεμονία, όλος ο κόσμος δίνει ιδιαίτερη προσοχή. Εκεί βρίσκεται η πραγματική δύναμη πίσω από τον Βλαντιμίρ Πούτιν.

Τα βιβλία ιστορίας κάποια μέρα θα δείξουν ότι η παγκόσμια κοινότητα των εθνών συσπειρώθηκε γύρω από το υψηλό ηθικό επίπεδο που έχει κατακτήσει ο Βλαντιμίρ Πούτιν στη δεύτερη δεκαετία της νέας χιλιετίας. Όχι μόνο οι Ρώσοι υποστηρίζουν πλήρως τον πρόεδρό τους, αλλά οι τεράστιοι πληθυσμοί της Κίνας, της Ινδίας, και πολλών άλλων εθνών στέκονται σταθερά πίσω από τους ηγέτες τους ενάντια στην αδιάκοπη παρέμβαση από τον Αγγλο-Αμερικανικό Άξονα. Η διεισδυτικότητα του Διαδικτύου έχει απλά καταστήσει πολύ εύκολο να μοιραστούμε ό,τι ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ συμβαίνει σε όλο τον κόσμο, ειδικά όπου αφορά το ότι ο ΑΑΑ εργάζεται σθεναρά ενάντια στα συμφέροντα των κοινών ανθρώπων.

Ο Βλαντιμίρ Πούτιν, παρ’ όλες τις ίντριγκες και τις μηχανορραφίες που έχουν μπει σε κίνηση για να διακόψουν τις καλύτερες προθέσεις του, έχει εδραιωθεί από τους δικούς του πολίτες. Γνωρίζουν ότι έχει κάνει το επίπεδο του καλύτερο για να προστατεύσει τη Ρωσία. Γνωρίζουν επίσης ότι, στην απόφασή του να αναλάβει τη φροντίδα του ρωσικού λαού, ο ίδιος αποβλέπει επίσης προς το καλύτερο συμφέρον των πολιτών της κάθε χώρας, συμπεριλαμβανομένων εκείνων που αδυσώπητα ανταγωνίζονται τη Ρωσία και τον καταδιώκουν σε κάθε ευκαιρία. Αυτή η έκτακτη στάση δεν είναι μόνο πολύ σπάνια μεταξύ των ηγετών του κόσμου σήμερα, είναι μια αξιοθαύμαστη ποιότητα σε οποιαδήποτε εποχή … η οποία είναι ακριβώς ένας άλλος λόγος για τον οποίο τα αφεντικά του ΑΑΑ απεχθάνονται τόσο, την σοφή και φωτισμένη ηγεσία του Βλαντιμίρ Πούτιν.

Το «Να προσέχεις την Ρωσία» κυριολεκτικά έγινε «το ηθικό και πολιτικό σημείο αναφοράς» του Πούτιν

 Μόνο με την Θεία Χάρη μπορεί ένας αντισυνταγματάρχης της KGB να επικρατήσει εκπληρώνοντας τις τελευταίες επιθυμίες του προκατόχου του υπηρετώντας εναλλάξ τόσο ως Πρόεδρος όσο και ως Πρωθυπουργός της Ρωσίας. Επειδή ο Βλαντιμίρ Πούτιν πήρε αυτή τη προεδρική παρότρυνση τόσο σοβαρά, γι’ αυτό, ο ίδιος βρίσκεται τώρα στο στόχαστρο της πιο τρομερής στρατιωτικής μηχανής και του οικονομικού μεγαθηρίου της Γης. Ωστόσο, σε πλήρη αντίθεση με την σύντομη θητεία του JFK (John Fitzgerald Kennedy), η οποία έλαβε χώρα στην ίδια την κοιλιά του κτήνους, ο Πούτιν έχει ένα απαράμιλλο τείχος προστασίας γύρω του. Ήξερε ότι αν η τελευταία επιθυμία του Μπόρις Γιέλτσιν έπρεπε να πραγματοποιηθεί, ο ίδιος και οι συνεργάτες του θα έπρεπε να προστατεύονται από κάθε είδους κακό και επιβουλή. Η ομάδα του AAA, εκτός των άλλων, ποτέ δεν παίζει ωραία και πάντα παραβαίνει τους κανόνες (Κανόνες, ποιοι είναι οι κανόνες για τον ΑΑΑ ;!).

Υπό το φως της φανερής υπαναχώρησης του Πούτιν από μια σύμβαση που είχε ουσιαστικά συμφωνηθεί από τους προκατόχους του, δεν υπήρχε καμία ηθική επιταγή γι’ αυτόν να τηρήσει μια τέτοια παράνομη και ανήθικη συμφωνία. Από την ίδια άποψη, θα μπορούσε να έχει δικαίως κατηγορηθεί για προδοσία ανώτερης τάξης αν είχε συμμορφωθεί με τις απαιτήσεις του ΑΑΑ. Μόνο ένας προδότης θα εκτελούσε μια τέτοια εξωφρενική σύμβαση, οπότε ο Πούτιν γνώριζε ότι τόσο ο νόμος όσο και ο κόσμος θα είναι στο πλευρό του μόλις γύριζε την πλάτη στους ολιγάρχες και τους Δυτικούς χορηγούς τους. Παρ’ όλα αυτά, με τον τρόπο αυτό προκάλεσε επάνω του και επάνω στη Ρωσία, την οργή των Ρότσιλντ και των Ροκφέλερ, του Συμβουλίου Εξωτερικών Σχέσεων και του Βασιλικού Ινστιτούτου Διεθνών Υποθέσεων, της Τριμερούς Επιτροπής και της Λέσχης Μπίλντερμπεργκ.

Όντας σοφός, γηραιά ψυχή που είναι ο Πούτιν, ήξερε ότι οι όροι της θητείας του θα είναι οι πιο παρεπόμενοι της σύγχρονης εποχής … τόσο για τη Ρωσία όσο και για τον κόσμο γενικά. Δεν έχει συρρικνωθεί από τις απαιτήσεις ενός τέτοιου δύσκολου εγχειρήματος· στην πραγματικότητα, ο ίδιος φαίνεται να παίρνει θάρρος από την τεράστια πρόκληση που αντιμετωπίζει. Αλλά, τότε, έχει τους ανθρώπους της Ρωσίας σταθερά στο πλευρό του, καθώς και τη συντριπτική πλειοψηφία των εθνών στη γη. Όταν η δύναμη των λαών όλου του πλανήτη αρχίζει να συναυξάνεται γύρω από τις πραγματικές προθέσεις που ο Βλαντιμίρ Πούτιν αντιπροσωπεύει και που έχει συχνά ειπωθεί, η αλλαγή που πολλοί περιμένουν, θα έρθει γρήγορα και με ορμή. Πραγματικά, η παγκόσμια μεταμόρφωση βρίσκεται ακριβώς στη στροφή· μια γνήσια νέα παγκόσμια τάξη που χαρακτηρίζεται από σιωπηρό σεβασμό τόσο για την εθνική όσο και την προσωπική κυριαρχία.

Το Μέλλον Του Κόσμου Βρίσκεται Στη Ρωσία

 «Μέσα από τη Ρωσία, έρχεται η ελπίδα του κόσμου. Όχι σε σχέση με αυτό που μερικές φορές ονομάζεται Κομμουνισμός ή  μπολσεβικισμός – όχι! Αλλά ελευθερία –  ελευθερία! Ότι κάθε άνθρωπος θα ζει για τον συνάνθρωπό του. Αυτή η αρχή έχει γεννηθεί εκεί. Θα χρειαστούν χρόνια για να μπορέσει να κρυσταλλωθεί· αλλά από τη Ρωσία έρχεται και πάλι η ελπίδα του κόσμου.»

~ Edgar Cayce

Είναι σαφές ότι αυτή η προφητική έκφραση από τον Edgar Cayce ήταν τόσο προφητική όσο και διορατική. Γιατί όχι μόνο έχουν οι στέπες της Κεντρικής Ασίας σφυρηλατήσει τις καρδιές και τα μυαλά του ρωσικού λαού δια μέσου των αιώνων, αλλά και η τυραννία του Σοβιετικού κομμουνισμού αποδείχθηκε ότι ήταν ένα χωνευτήρι όσο κανένα άλλο. Η Ρωσία ήταν πάντα ένα έθνος φιλοσόφων με συγγραφείς όπως ο Τολστόι και ο Ντοστογιέφσκι οι οποίοι διέπλασσαν την εθνική συνείδηση από τον 19ο αιώνα. Δεδομένης της σχετικά πρόσφατης απελευθέρωσής τους από τον επιβληθέντα αθεϊσμό του μαρξισμού, οι Ρώσοι μικροί και μεγάλοι έχουν εκ νέου αγκαλιάσει τις μυστηριακές παραδόσεις της Ρωσικής Ορθόδοξης Εκκλησίας.

Δεδομένης αυτής της πολύ βαθιάς και συνεχούς πολιτιστικής μεταμόρφωσης, μια νέα εθνική νοοτροπία αναδύεται. Αναμφίβολα αυτό είναι κάτι που συγκλίνει αμείλικτα προς μια πιο συντηρητική και παραδοσιακή κοινωνία, ειδικά μία που κινείται προς την αντίθετη κατεύθυνση των δυτικών κοινωνιών. Ο Πούτιν γνωρίζει πολύ καλά τις ευαισθησίες που κυριαρχούν σε όλη την Πατρίδα. Εκείνος προσπαθεί να μην προσβάλει κανέναν, αλλά την ίδια στιγμή δεν θα αφήσει τους τρελούς να λειτουργούν το άσυλο, όπως κάνουν σε όλο τον Άγγλο-Αμερικανικό Άξονα. Ούτε θα επιτρέψει τις αξίες και τις αρχές, τα έθιμα και τις παραδόσεις της κάθε μειονότητας να κυριαρχήσουν στον Ρωσικό πολιτισμό.

Υπό το πρίσμα του τι διακυβεύεται για τη Ρωσία του Πούτιν και τις ΗΠΑ του Ομπάμα, είναι πλέον προφανές ότι μια επική μάχη μαίνεται σε ολόκληρο τον πλανήτη. Η πιο πρόσφατη μάχη (πόλεμος) στην Ουκρανία είναι μόνο μία μεταξύ εκείνων που διεξάγονται σε όλη τη Μέση Ανατολή και πέραν αυτής. Τόσο η Ρωσία όσο και η Κίνα έχουν δει τις γεωπολιτικές τους θέσεις να έχουν δεχθεί επίθεση και να έχουν υπονομευθεί, όπου και αν επιχειρούν να δημιουργήσουν νέες αγορές ή να συνεργαστούν με εμπορικούς εταίρους. Ιδιαίτερα όπου οι ενεργειακοί πόροι διακυβεύονται, οι πόλεμοι έχουν γίνει πιο αποκαλυπτικοί. Σε τέτοιο βαθμό που πολλοί αναρωτιούνται αν μια εποχή τελειώνει και ο Γ΄ Παγκόσμιος Πόλεμος είναι γύρω στη στροφή. Ωστόσο, ένας τέτοιος κατασκευασμένος Αρμαγεδδώνας μπορεί να πλασάρεται στην παγκόσμια κοινότητα των εθνών μόνο με τη συμμετοχή της Ανατολής και της Δύσης.

Ευτυχώς, η Ρωσία του Πούτιν δεν θα οδηγηθεί σε ένα σενάριο Γ΄ Παγκοσμίου Πολέμου. Ούτε και η Κίνα του Jinping, ούτε και η Ινδία του Modi. Λόγω της ακλόνητης αποφασιστικότητας του Πούτιν και της ισχυρής ηγεσίας του εντός της Συμμαχίας των BRICS, κανένα από τα έθνη που συνήθως δέχονται επίθεση από τον ΑΑΑ δεν θα ενεργοποιηθεί σε πόλεμο πλήρης κλίμακας. Όλος ο κόσμος θα πρέπει να ευχαριστήσει τον Βλαντιμίρ Πούτιν για την λογική και νηφάλια απάντησή του σε τόσες πολλές συγκρούσεις και αψιμαχίες, προβοκατόρικες επιθέσεις και εισβολές αντιπροσώπων που σκηνοθετούνται σε όλο τον κόσμο σε εβδομαδιαία βάση από τον Άγγλο-Αμερικανικό Άξονα.

Ο Ρωσικός λαός έχει αναγνωρίσει τον Πούτιν ως έναν ηγέτη ο οποίος είναι έντονα προστατευτικός της Μητέρας Πατρίδας. Συγκρίσεις με τον Μέγα Πέτρο, ο οποίος έχει επαινεθεί «ως ο εκβιομηχανιστής και ο πολιτιστικός οραματιστής που μετέτρεψε τη χώρα του σε μια ευρωπαϊκή δύναμη» είναι απολύτως κατανοητές. Υπό την επιστασία του τσάρου Πέτρου Α’ «Η Ρωσία έγινε ο φόβος, αλλά και σεβαστή από τους γείτονές της, και αυτός είναι ο επίσημος τσάρος-ήρωας της Ρωσικής ιστορίας.» [6] Ίσως η παρακάτω εικόνα η οποία διαδίδεται από τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης του AAA ως ειρωνική, αντικατοπτρίζει τον Πούτιν στο σημερινό ρόλο του ως «Προστάτη της Ρωσίας» και ηθικό ηγέτη του ελεύθερου κόσμου.

State of the Nation

5, Νοεμβρίου, 2014

Σημείωση συντάκτη

Υπάρχει μία  τεράστια ποσότητα  ψευδούς πληροφόρησης  που έχει εξαπλωθεί σε όλο τον κυβερνο-χώρο για τον Βλαντιμίρ Πούτιν. Μια  από τις κύριες  εκστρατείες παραπληροφόρησης  είναι η προσπάθεια να τον συνδέσουν με τους καθαυτό ολιγάρχες που εξακολουθούν να παραμένουν σε θέσεις εξουσίας στη Ρωσία. Ο Πούτιν κληρονόμησε ένα άνευ προηγουμένου οικονομικό χάος και οικονομική καταστροφή μετά από δεκαετίες της κομμουνιστικής κακοδιαχείρισης. Ήταν, επίσης, αναγκασμένος να ασχοληθεί με διάχυτα πολιτικά προβλήματα και την  ενδημική διαφθορά της κυβέρνησης από την ίδια εποχή. Όλο αυτό το διάστημα έπρεπε να οδηγήσει τη χώρα μέσα από μεγάλους κοινωνικούς, φιλοσοφικούς και θρησκευτικούς μετασχηματισμούς. Έχοντας κατά νου αυτό το πλαίσιο μετασχηματισμών, δεν είναι σαφές ότι έπρεπε – αρχικά – να κάνει όσο το δυνατόν περισσότερους φίλους πριν να ξεκινήσει όλες αυτές τις  εκκαθαρίσεις;

Λαμβάνοντας υπόψη αυτές τις πραγματικότητες, ο Πούτιν έκανε ό,τι θα έκανε κάθε δίκαιος και ρεαλιστικός  ηγέτης – άφησε τη διαδικασία να εξελιχθεί με όσο το δυνατόν ομαλό και ανώδυνο δυνατό τρόπο. Η συντριπτική πλειοψηφία των Ρώσων είχε ήδη υποφέρει  φρικτά … για πολλές δεκαετίες. Ως εκ τούτου, πάντα προσπάθησε να συνεργαστεί με όσους ήσαν συνεργάσιμοι. Μερικοί από τους ολιγάρχες είδαν το «γράψιμο στον τοίχο» και έκαναν  τα απαραίτητα ανοίγματα για να πείσουν τον Πούτιν για την πίστη τους να ανοικοδομήσουν πρώτα απ’ όλα την  Ρωσία. Εκείνοι που άφησαν την Πατρίδα δεν επρόκειτο να  απαρνηθούν τους ληστρικούς σκοπούς τους. Εκείνοι που παρέμειναν είναι πολύ περισσότερο ευθυγραμμισμένοι με το πρόγραμμα του Πούτιν από ότι μπορεί να δείχνουν οι προηγούμενες συνεργασίες τους και η συμπεριφορά τους. Όταν βρέθηκαν  αντιμέτωποι  με την εξορία ή με το να συνεργαστούν, ήταν μια αρκετά εύκολη απόφαση για τους εν λόγω ολιγάρχες που εκτίμησαν τις Ρωσικές ρίζες και την κληρονομιά τους.

Στη συνέχεια, υπάρχει το θέμα με αυτούς που  πιστεύουν ότι ο Πούτιν μάλλον  είναι στο ίδιο στρατόπεδο με τους Ρότσιλντ, τη δυτική ελίτ, τη ΝΤΠ, τους Ιλουμινάτι, τη Παγκόσμια Σκιώδη κυβέρνηση, τη FED (banksters), τον Αγγλο-Αμερικανικό  Άξονα, κ.λπ. Ως πρόεδρος και πρωθυπουργός μιας πάλαι ποτέ υπερδύναμης, πώς θα μπορούσε ενδεχομένως να τερματίσει όλες τις κανονικές διεθνείς σχέσεις στη μέση της ανοικοδόμησης του έθνους; Μόνο μέσω των ζωτικών συναλλαγών και του εμπορίου με την Ευρώπη, καθώς και με την ικανοποίηση των ενεργειακών αναγκών αυτών και άλλων κρατών, η Ρωσία είχε την ταμειακή ροή για να επιβιώσει τη συνολική δοκιμασία. Το μεγαλύτερο μέρος της Ρωσικής οικονομίας ήταν (και είναι) εξαρτώμενο από τα έσοδα του πετρελαίου και του φυσικού αερίου· μια πραγματικότητα που η Ρωσία θα πρέπει να αντιμετωπίσει αργά ή γρήγορα. Για χάρη της επιβίωσης, συμφωνίες συνάφθηκαν  οπουδήποτε, οποτεδήποτε και με τον οποιονδήποτε απαραίτητο.

Τέλος, υπάρχουν και εκείνοι που δηλώνουν ότι ο Πούτιν χρησιμοποιείται άθελά του ως ελεγχόμενη αντιπολίτευση. Μήπως πραγματικά πιστεύουν ότι ο Πούτιν δεν γνωρίζει τα πολλά παιχνίδια που παίζονται από το τεράστιο δίκτυο των υπηρεσιών πληροφοριών του ΑΑΑ; Ήταν στην KGB, και έχει κάνει πολύ περισσότερα από ό,τι τα ΜΜΕ θα μάθουν ποτέ. Η συμμετοχή του στα υψηλότερα επίπεδα των παικτών του πλέον γνωστού Μεγάλου Παιχνιδιού (https://en.wikipedia.org/wiki/The_Great_Game) [Α] του έδωσε μια εκπαίδευση που μόνο η Επιτροπή Κρατικής Ασφάλειας θα μπορούσε να του προσφέρει. Στην πραγματικότητα, μόνο η πολύτιμη εμπειρία των δεδουλευμένων μέσα στις πρωτογενείς υπηρεσίες ασφαλείας της Ρωσίας (διορίστηκε επίσης επικεφαλής της FSB – πρώην KGB) θα μπορούσε να τον προετοιμάσει επαρκώς για τις μελλοντικές προκλήσεις του. Ως εκ τούτου, όταν πολλοί ρωτούν πώς ένας πρώην αξιωματικός της KGB μπορεί ενδεχομένως να κάνει κάτι καλό, αναρωτιόμαστε πώς αλλιώς ο Πούτιν θα μπορούσε να πραγματοποιήσει το τιτάνιο έργο μιας επιτυχημένης εθνικής αποκατάστασης από το 1999 … χωρίς να εκδιωχθεί ή να δολοφονηθεί!

Ηθικό Δίδαγμα: Μόνο ένας πρώην πράκτορας της KGB με εξαιρετικά καλές διασυνδέσεις και πρώην καλά ενημερωμένος διευθυντής της FSB θα μπορούσε ενδεχομένως να έχει λάβει την απαραίτητη στήριξη και αυστηρή προστασία που  τον κράτησε έξω από το δρόμο της ζημιάς, όντας ο ανώτερος ηγέτης και πολιτικός της Ρωσίας για τα τελευταία 15 χρόνια.

 Σημείωση Συντάκτη

Αυτό το άρθρο είναι το πρώτο μιας σειράς για την Ρωσία του Βλαντιμίρ Πούτιν.

Το Β΄ Μέρος έχει τίτλο:

ΠΟΥΤΙΝ: Ο Πρόεδρος Και Η(οι) Δύναμη(εις) Πίσω Του

Ακριβώς όπως ο JFK, ο Πούτιν τραβά τον δικό του δρόμο

Δεν πρέπει να υπάρχει καμία αμφιβολία ότι ο Βλαντιμίρ Πούτιν είναι ο John F. Kennedy της Νέας Χιλιετίας.

Προσθήκη

Υπάρχει μια πολύ ιδιαίτερη σχέση που υφίσταται μεταξύ των τριών μεγάλων εθνών BRICS. Ο Ρώσος Πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν, ο Πρόεδρος της Κίνας Xi Jinping, και ο πρωθυπουργός της Ινδίας Narendra Modi όλοι μαζί μοιράζονται ένα μοναδικό δεσμό με τη μορφή του αμοιβαίου σεβασμού για τον βαθύ θρησκευτικό προσανατολισμό του άλλου. Καθ’ όλη τη διάρκεια της θητείας τους στο προεδρικό γραφείο, κάθε ένας από αυτούς τους ηγέτες έχει αρκετά εμφανώς αγκαλιάσει εκ νέου την επικρατούσα θρησκεία(ες) των χωρών τους με έναν τρόπο που δεν έχει όμοιο κατά τη διάρκεια της σύγχρονης εποχής.

Όπως γράφτηκε προηγουμένως σε αυτό το δοκίμιο, ο Πρόεδρος Πούτιν έχει σημειώσει σημαντική πρόοδο στην αποκατάσταση της σχέσης μεταξύ της Ρωσικής Ομοσπονδιακής Κυβέρνησης και της Ρωσικής Ορθόδοξης Εκκλησίας. Αυτή η σκόπιμη επαναπροσέγγιση ακολούθησε το πολύ προσωπικό πνευματικό ταξίδι του Πούτιν πίσω στις μυστηριακές παραδόσεις της δικής του πίστης. Κατά τη διάρκεια της επιδείνωσης της κρίσης στην Ουκρανία, έγινε γνωστό πως επισκέφθηκε τη Μονή Βαλαάμ, έναν ιερό χώρο αναχωρητών στη λίμνη Ladoga κοντά στα βορειοανατολικά Ρωσικά σύνορα.

Ομοίως, ο πρωθυπουργός Μόντι είναι γνωστό ότι είναι ένας  πολύ ευσεβής Ορθόδοξος Ινδουιστής καθ’ όλη την πολιτική του καριέρα. Τέλεσε «την τελετουργική προσευχή Hindu Ganga Puja στο Dashaswamadeh Ghat στον Ιερό Ποταμό Γάγγη την πρώτη ημέρα μετά την συγκλονιστική εκλογική νίκη του στις 17 Μαΐου του 2014, στο Βαρανάσι της Ινδίας.» Μια από τις πρώτες διακηρύξεις του Μόντι ως πρωθυπουργός ήταν να δηλώσει την πρόθεσή του να καθαρίσει τον ιερότερο και πιο βρώμικο ποταμό της Ινδίας μέσα σε πέντε χρόνια.

Ο Πρόεδρος Jinping έχει ήδη διακριθεί ως ο πρώτος ηγέτης του Κομμουνιστικού Κόμματος της Κίνας που αναγνώρισε το σημαντικό ρόλο των παραδοσιακών θρησκειών της χώρας στην αναστροφή της ηθικής παρακμής της. Ο ίδιος έχει δηλώσει ότι «ελπίζει πως ‘οι παραδοσιακές πολιτιστικές αξίες’ ή θρησκείες της Κίνας – ο Κομφουκιανισμός, ο Βουδισμός και ο Ταοϊσμός – θα βοηθήσουν να καλύψουν ένα κενό που επέτρεψε στη διαφθορά να ανθίσει». Ακόμα και ο εξόριστος πνευματικός ηγέτης του Θιβέτ – ο Δαλάι Λάμα – έχει μιλήσει για την τεράστια αλλαγή υπό την φωτισμένη ηγεσία του Jinping, ιδιαίτερα όσον αφορά το ρόλο του Βουδισμού στη διατήρηση του κινεζικού πολιτισμού.

Ιδού πώς συνοψίζει ένας πολιτικός σχολιαστής πρόσφατα:

“Τρεις ισχυροί ηγέτες είναι αποφασισμένοι να χαράξουν μια νέα παγκόσμια τάξη. Ο Αγγλο-Αμερικανικός Άξονας μπορεί να τους δαιμονοποιεί, αλλά δεν μπορεί να τους σταματήσει. Μπορούν να ενωθούν οι τρεις, ή ακόμα και οι BRICS, αλλά αυτό θα είναι επί ίσοις όροις. Και αυτοί οι τρεις έχουν θέσει μια σημαντική πρόκληση στους ευαγγελιστές του Βατικανού και τους Χριστιανούς ευαγγελιστές στην Ευρώπη και την Αμερική, ένα σημείο που ο Σεΐχης Imran είχε αναφέρει στη Ρωσική επικράτεια περίπου 4-5 χρόνια πριν. Εδώ έχουμε τρεις παγκόσμιους ηγέτες που στηρίζουν την σημασία της παραδοσιακής θρησκείας, τις αξίες και τα ήθη. “

~ Η διορατικότητα του Arun Srivastava

Οι επιπτώσεις που σχετίζονται με την ίδια την δημόσια πνευματική συμπεριφορά αυτών των τριών ηγετών – όλοι τους είναι από την Ανατολή – είναι τόσο εκτεταμένες όσο και  συγκλονιστικές. Ιδιαίτερα σε αντίθεση με την ανηθικότητα, την ασέβεια και/ή τον αθεϊσμό που επιδεικνύεται από τους ηγέτες των Δυτικών κυβερνήσεων, η Ρωσία, η Κίνα και η Ινδία φαίνεται να είναι σε μια υψηλά συντονισμένη αποστολή.

Αναμφίβολα στέλνουν ένα πρωτοφανές μήνυμα προς όλη την ανθρωπότητα:

Ένας κόσμος χωρίς πίστη και ελπίδα σε μια Ανώτερη Δύναμη στερείται της ειρήνης και της ευημερίας. Ο αμοιβαίος σεβασμός για την θρησκεία του άλλου, είναι ως εκ τούτου υψίστης σημασίας. Μια δίκαιη και πολιτισμένη κοινωνία θα προκύψει μόνο όταν η θρησκευτική (και φυλετική και πολιτιστική) ανοχή γίνει ο κανόνας. Ο Πούτιν, ο Jinping και ο Μόντι, προσφέροντας τέτοιο αυτονόητο σεβασμό ο ένας στον άλλο, δίνουν το πρότυπο με το οποίο τα έθνη τους θα συμπεριφέρονται το ένα προς το άλλο.

Σε αρκετές περιπτώσεις, κάθε μία από αυτές τις χώρες BRICS έχει ζητήσει δημοσίως ότι οι ΗΠΑ πρέπει να αναλάβουν μια διαφορετική στάση στις σχέσεις τους με αυτούς. Αυτό το αίτημα έχει υποβληθεί από εκπροσώπους όλων των  επιπέδων, πάντα μετά από επιθετική και απαράδεκτη συμπεριφορά του ΑΑΑ. Και όμως δεν υπήρξε αισθητή αλλαγή στη στάση, κυρίως από τις ΗΠΑ. Όταν δεν υπάρχει αυτο-σεβασμός, είναι εξαιρετικά δύσκολο να σέβονται τους άλλους.

Με τη συμπεριφορά τους, τόσο την επίσημη όσο και την προσωπική, φαίνεται ότι οι πολλοί ηγέτες του Αγγλο-Αμερικανικού Άξονα [7] λειτουργούν σε ένα άθεο σύμπαν. Στην πραγματικότητα φαίνεται ότι έχουν επιλεγεί για την έλλειψη της πνευματικότητας ή/και για την παραμέληση της θρησκευτικής πρακτικής. Ας ελπίσουμε ότι θα μάθουν από τους αδελφούς τους από την Ανατολή τα ευεργετήματα της διατήρησης πάντα μιας ιερής σύνδεσης με το Θείο. Εκεί βρίσκεται η πραγματική δύναμη πίσω από την Συμμαχία BRICS. Πραγματικά, το μέλλον της ανθρώπινης φυλής εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από τη συνοχή της, όπως και η μοίρα του πλανητικού πολιτισμού.

Υποσημειώσεις

[1] Το πραγματικό έγκλημα του Μ. Χοντορκόφσκι από τον F. William Engdahl

(http://www.voltairenet.org/article168007.html)

[2] Ο εκλεκτός λαός:  Ισραήλ, «Χριστιανικός» Σιωνισμός και η Κρίση της Μέσης Ανατολής από τους Αναθεωρητές Ιστορικούς για την Παγκόσμια Ειρήνη

(http://stateofthenation2012.com/?p=5032)

[3] BBC NEWS | Ευρώπη | Ο Ρώσος πρώην πρόεδρος Γιέλτσιν πέθανε

(http://news.bbc.co.uk/2/hi/europe/6584481.stm)

[4] Ανώνυμοι Ρωσόφιλοι

[5] Ο Χοντορκόφσκι πέρασε μετοχές της Yukos στην τράπεζα Rothschild

(http://themillenniumreport.com/2014/11/khodorkovsky-passed-yukos-shares-to-rothschild-bank/)

[6] Πέτρος ο Μέγας – Βικιπαίδεια

(https://en.wikipedia.org/wiki/Peter_the_Great)

[Α] «Το Μεγάλο Παιχνίδι» είναι ένας όρος που χρησιμοποιείται από τους ιστορικούς για να περιγράψει μια πολιτική και διπλωματική αντιπαράθεση που υπήρχε για το μεγαλύτερο μέρος του δέκατου ένατου αιώνα, μεταξύ της Βρετανίας και της Ρωσίας για το Αφγανιστάν και τις γειτονικές περιοχές της Κεντρικής και Νότιας Ασίας. Η Ρωσία φοβόταν για τις εμπορικές και στρατιωτικές διεισδύσεις των Βρετανών στην Κεντρική Ασία

(Στα σύγχρονα πλαίσια, όλοι οι ορισμοί της Κεντρικής Ασίας περιλαμβάνουν αυτές τις πέντε δημοκρατίες της πρώην Σοβιετικής Ένωσης: Καζακστάν (πληθ. 17 εκατομμύρια), Κιργιζία (5,7 εκατομμύρια), Τατζικιστάν (8,0 εκατομμύρια), Τουρκμενιστάν (5,2 εκατομμύρια), και Ουζμπεκιστάν (30 εκατομμύρια ), με συνολικό πληθυσμό περίπου 66 εκατομμύρια, από το 2013 έως 2014. Το Αφγανιστάν (πληθ. 31,1 εκατομμύρια) περιλαμβάνεται επίσης μερικές φορές.),

και η Βρετανία φοβόταν μήπως η Ρωσία προσθέσει, «το πετράδι στο στέμμα» την Ινδία, στην αχανή αυτοκρατορία που η Ρωσία δημιουργούσε στην Ασία. Αυτό οδήγησε σε μια ατμόσφαιρα δυσπιστίας και τη συνεχή απειλή του πολέμου μεταξύ των δύο αυτοκρατοριών.

Το Μεγάλο Παιχνίδι άρχισε στις 12 του Ιαν, 1830

[7] Ο Αγγλο-Αμερικανικός Άξονας εκπροσωπείται, πρώτα και κύρια, από τις σημαντικότερες αγγλόφωνες χώρες του κόσμου: ΗΠΑ, Βρετανία, τον Καναδά, την Αυστραλία, τη Νέα Ζηλανδία και το Ισραήλ. Τα ευρωπαϊκά κράτη-μέλη του ΝΑΤΟ, όπως η Γερμανία, η Γαλλία, η Ιταλία, η Ισπανία, η Πορτογαλία, το Βέλγιο, το Λουξεμβούργο και η Ολλανδία είναι επίσης στενά συνδεδεμένα με τον ΑΑΑ, όπως είναι όλες οι Σκανδιναβικές χώρες. Είναι επίσης τα έθνη του Ειρηνικού Χείλους της Ασίας, η Ιαπωνία, η Νότια Κορέα, η Ταϊβάν και οι Φιλιππίνες. Η Σαουδική Αραβία, το Πακιστάν, το Κουβέιτ, η Ιορδανία, το Μπαχρέιν, τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, το Κατάρ επίσης οφείλουν την υποταγή τους στον ΑΑΑ, αν και κάποιες από αυτές μπορεί να αλλάζουν. Η Παγκόσμια Σκιώδης Κυβέρνηση είναι ένας μυστικός, υπερεθνικός οργανισμός που ελέγχει πλήρως τον Αγγλο-Αμερικανικό Άξονα, καθώς και την Ευρωπαϊκή Ένωση, το ΝΑΤΟ, μεταξύ πολλών άλλων θεσμικών φορέων που συνιστούν τον Παγκόσμιο Πίνακα Ελέγχου.

Συνιστώμενη Βιβλιογραφία

Russia Under Assault: Vulnerability to EU–US Sanctions and Military Encroachments (Ρωσία κάτω από επίθεση: Ένα θέμα ευπάθειας στις Κυρώσεις ΕΕ-ΗΠΑ και Στρατιωτικών καταπατήσεων) (http://themillenniumreport.com/2014/11/russia-under-assault-vulnerability-to-eu-us-sanctions-and-military-encroachments/)

Locus Of Global Power Shifts From The West To The East (Ο τόπος της παγκόσμιας ισχύος μετατοπίζεται από τη Δύση στην Ανατολή) (http://stateofthenation2012.com/?p=5263)

The WAR for the Ukraine: What’s the real story? (Ο πόλεμος για την Ουκρανία: Ποια είναι η πραγματική ιστορία;) (http://stateofthenation2012.com/?p=4993)

The Russian Response To A Double Declaration Of War (Η ρωσική απάντηση σε μια διπλή κήρυξη πολέμου) (http://themillenniumreport.com/2014/11/the-russian-response-to-a-double-declaration-of-war/)

Αναφορές

Tens of thousands march for Putin in shadow of Ukraine war (Δεκάδες χιλιάδες σε πορεία υπέρ του Πούτιν στη σκιά του πολέμου της Ουκρανίας) (http://themillenniumreport.com/2014/11/tens-of-thousands-march-for-putin-in-shadow-of-ukraine-war/)

Putin lashes out at US, West for destabilizing world (Ο Πούτιν επιτίθεται σε ΗΠΑ και Δύση για την αποσταθεροποίηση του κόσμου) (http://themillenniumreport.com/2014/10/putin-lashes-out-at-us-west-for-destabilizing-world/)

Putin Accuses U.S. of Blackmail, Weakening Global Order (Ο Πούτιν κατηγορεί τις ΗΠΑ για εκβιασμό, εξασθένηση της Παγκόσμιας Τάξης) (http://themillenniumreport.com/2014/10/putin-accuses-u-s-of-blackmail-weakening-global-order/)

Putin Leaves The Reservation: Issues New Rules For International Relations (Ο Πούτιν αφήνει τα προσχήματα: Θέματα νέοι κανόνες για τις Διεθνείς Σχέσεις) (http://themillenniumreport.com/2014/10/putin-leaves-the-reservation-issues-new-rules-for-international-relations/)

Vladimir Putin Is The Leader Of the Moral World (Ο Βλαντιμίρ Πούτιν είναι ο ηγέτης του ηθικού κόσμου) (http://themillenniumreport.com/2014/10/vladimir-putin-is-the-leader-of-the-moral-world/)

Ukraine: Obama, NATO beg for more war – Putin endeavors to bring peace (Ουκρανία: Ο Ομπάμα, το ΝΑΤΟ επαιτούν για περισσότερο πόλεμο – Ο Πούτιν προσπαθεί να φέρει την ειρήνη) (http://themillenniumreport.com/2014/09/ukraine-obama-nato-beg-for-more-war-putin-endeavors-to-bring-peace/)

“Whatever We Decide Is A Disaster For Us” France Admits Putin Is Winning, Europe “Blinked” («Ότι αποφασίζουμε είναι καταστροφή για εμάς» η Γαλλία παραδέχεται ότι ο Πούτιν κερδίζει, η Ευρώπη «τρεμοσβήνει») (http://www.zerohedge.com/news/2014-10-25/whatever-we-decide-disaster-us-france-admits-putin-winning-europe-blinked)

President Boris Yeltsin’s Mistake Was To Heed Advice Of Westerners To Retain Power (Το λάθος του Προέδρου Μπόρις Γιέλτσιν ήταν να ακολουθήσει τη συμβουλή των Δυτικών για να διατηρήσει την εξουσία) (http://community.seattletimes.nwsource.com/archive/?date=19951229&slug=2160045)

Ειδική Σημείωση

Για τις πολύ ευαίσθητες ψυχές εκεί έξω, που μπορούν να κοιτάξουν σε μια φωτογραφία και να συλλάβουν το πνεύμα του ατόμου που φωτογραφίζεται, αυτό είναι ένα πολύ διδακτικό στιγμιότυπο για τον πραγματικό Βλαντιμίρ Πούτιν.

Αρχικά γράφτηκε και δημοσιεύτηκε από State of the Nation στον ακόλουθο σύνδεσμο:
Vladimir Putin’s Russia: Perfect Foil To The Anglo-American Axis And Their New World ‘Order’ (http://stateofthenation2012.com/?p=8159)

2 Responses to “Ο Βλαντιμίρ Πούτιν της Ρωσίας: Πλήρης Ανατροπή Σχεδίων για τον Άγγλο-Αμερικανικό Άξονα και την ‘Νέα Τάξη Πραγμάτων’.”

Leave a comment